Musikpicknick 9 juli

Det blir en späckad musikpicknick i Malmö Folkets park lördagen den 9 juli. Artister i olika genrer, Hip Hop Gathering och dj:s. Kom! Ta med dig en filt och gärna lite picknick, för vi håller på många timmar. Om picknicken tar slut eller om du inte pallar fixa finns det afrikansk mat till försäljning strax intill scenen, både etiopisk och tanzaniansk.

Stora utescenen kl 15-22, och det här bjuder vi på:


YOHANNA TROELL



Yohanna Troell började sin musikaliska bana som 13-åring men efter mycket om och men med skivbolag och andra samarbeten bestämde hon sig tillslut, tio år senare, för att ge ut sin debutskiva ”Greatest Hits” på egen hand 2008. Hon producerade den tillsammans med musikern Jonas Reingold och medverkande musiker var bland många andra Ale Möller, Lelo Nika, Jerry Marotta och Tony Levin. Titeln på skivan kom sig av det faktum att Troell under tio år skrivit låtar som varit viktiga för henne men som hunnit bli gamla innan hon fått möjlighet att ge ut dem. Under samma period hade hon experimenterat med flera olika musikstilar och när det var dags att göra skivan ville hon att den skulle representera de tio år som hon nu lade bakom sig. Det resulterade i en väldigt varierad blandning av pop med rock, jazz, reggae och folkinfluenser.

Sedan drygt två år har Troell sökt sitt kall inom filmen vilket gjort att hennes förhållande till musiken kunnat grunda sig på lust snarare än brödföda. Hon planerar att spela in en ny skiva under hösten 2011 i en mer renodlad singer-song-writer stil med jazzinfluenser.

Yohanna Troell kommer under Lebatos spelning i Folkets park den 9 juli att sjunga en blandning av egenskrivna gamla och nya sånger, ackompanjerad av sig själv på piano.


Hemsida: http://www.leona.se/



DAN I LOCKS





Dan I Locks är en rootsreggae sångare/dj som varit aktiv på den svenska och internationella reggaescenen sedan 2005. Han har samarbetat med producenter och soundsystem från såväl Sverige, USA, Frankrike och Brasilien som Storbritannien och Japan. Sju singlar på vinyl har hunnit släppas och Dan I Locks har även medverkat på flertalet samlings-cd:s samt spelat in en mängd dubplates till olika soundsystem världen över.

2005 grundade Dan I Locks och två vänner DENG DENG HiFi, Malmös fösta soundsystem med egentillverkade högtalare, specialdesignade för att spela roots och dub med djupa blytunga basgångar.

Denna gång uppträder Dan I Locks själv med några av sina senaste låtar. Musiken är och förblir medveten roots, reggae och dub. Lyssna på några av Dan I Locks senaste låtar på:





BIG WHALE aka WHALES







Här kan du ladda ner Big Whales mixtape Make I Talk

Big Whale på facebook:
http://www.facebook.com/pages/Big-Whale/130920406957640?sk=wall




MONTY AND FRIENDS





Monty and Friends var med på en musikpicknick redan förra sommaren, och då fick de publiken att dansa, både liten och stor. Kolla in deras reggae/dancehall och dansa du med!


DISTANS


Fr v Karen Catalán, Atle Nilsson, Simon Janke och Tove Höjgård.

"Distans är ett lundaband bestående av två tjejer och två killar i 16-17 års åldern. Vi har spelat i ungefär ett år och började för att vi alla tycker det är så kul att spela musik att vi inte kan få nog!"

http://bambuser.com/channel/HemgardenLund/broadcast/1634805



MAJA AND FRIENDS



Maja and Friends bildades i januari 2011 då Maja Åkerman (trumpet, sång) var anmäld till en jazztävling. På det viset skaffade hon sig sina vänner, de vänner ni kommer få höra spela i Folkets Park är: Oskar Ek (gitarr), Isak Nygren (elbas), Hugo Lidmark (trummor), Jesper Nordberg (piano). Det blir ett program fullspäckat med svängig jazz.


DJ:S

Soul Rebel från Million Vibes och DJ LK



HIP HOP GATHERING KL 17-19



Studieförbundet Bilda och Hiphop Centralen presenterar breakdance, grafitti och rap under två timmar. Lär dig ett par break-moves, studera grafitti-tekniken och kolla in dessa unga talanger från Hiphop Centralen:

Dansgruppen Dynamics



http://www.youtube.com/watch?v=KZCpJTBlpfE


JTF feat 9Fire
http://www.youtube.com/watch?v=xI7Wmgs1rWE

A.T
http://www.youtube.com/user/SoulMaticBeatz?blend=22&ob=5#p/u/0/9seJPHLQNnc

Dark Vader
http://www.youtube.com/watch?v=H6fUv_pLXlk

L Bigga
http://www.youtube.com/user/HipHopCentralen#p/a/u/1/2SVyNZSTZVQ








LEBATOS MUSIKPICKNICKAR GENOMFÖRS MED STÖD FRÅN MALMÖ FOLKETS PARK, MALMÖ KULTURSTÖD, SÖDRA INNERSTADENS SDS OCH ABF.

affisch Lebatos musikpicknick






Kommentarer
Postat av: Emily

Schysst design du har på din blogg. Har du gjort den själv? Skitsnyggt i alla fall!

2011-07-13 @ 08:59:53
URL: http://djurförsäkring.net
Postat av: Maria

Vi har gjort en egen header och trixat med lite annat... Tack :-)



Men jag hittar inte hur man svara på kommentarer, så jag får helt enkelt gå in på sidan och skriva som besökare.

2011-07-13 @ 21:37:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0