Tjuvkika på vad vi bjuder på nästa Musikpicknick den 4 juli!

Vi kommer att fylla på med mer info om artisterna, men här kan du tjuvkika på vår lineup för nästa Musikpicknick. Markera datumet i almanackan redan nu! Som vanligt har vi också med oss grymma dj:s.

 

VAD? Lebatos musikpicknick
VAR? Malmö Folkets park, stora utescenen
NÄR? Onsdag 4 juli kl 17-22
GRATIS FÖR ALLA!

 

KL 17:30-17:50 THE BLACK ONES (Frankrike & USA)

info kommer snart 

KL 18:00-18:40 BRASIL SAMBA (Malmö)

Gruppen har funnits i åtta år och tillsammans med Os Baianos har de medverkat på många olika event, såsom Wallmans Salonger, nationsfester i Lund, Tylösand, karnevaler i Danmark, Drömmarnas Hus, Glasklart, Idol, Möllevångskarnavalen, Backa Karnevalen, Köpenhamnskarnevalen, Kulturkarnevalen i Folkets Park, Malmöfestivalen, Mölleplatsen tillsammans med hiphopgruppen Advance Patrol och olika välgörenhetsevenemang. De har också spridit dansglädje på Lebatos Musikpicknick tidigare, nu får ni möjlighet att se dem igen!

 

 

KL 18:50-19:20  BYN (Malmö)

 

 

KL 19:40-20:20 STUFF LIKE THAT


Bandet Stuff like that består av musikerna Josephine Hansson (sång); Carlos Cea (el-bas); Nelson Golott (trummor); Mikael Gökinen(git); Kevin Hosford (sång/key).

 

Frontfiguren, Josephine Hansson, frilansar som sångerska och sångcoach. Hon har sitt hjärta i soul&funk, pop och jazz och och har medverkat i en rad olika band under sin karriär. Resten av bandet består av rutinerade musiker med olika musikaliska bakgrunder. Nelson och Carlos har sina rötter i i Latinamerika och har medverkat i de främsta salsa-orkestrarna i Skandinavien såsom, Gilito y su Clave, Salsa Metro och Jorge Cordero orkester från Danmark. Mikael Gökinen är en välanlitad musiker som till vardags undervisar i gitarr på Skurups Folkhöskolan. Kevin Hosford är en lovande sångare och pianist som läser sitt sista år på Malmö Musikhögskolan.

 

Stuff like that spelar svängig soul&funk. Det blir svårt att sitta still när de kör igång!

 

 

KL 20:40-21:30 MZUNGU KICHAA (Tanzania/Danmark)

Mzungu Kichaa betyder "galen vit man" - galen för att den danskafödda sångaren sjunger på flytande kiswahili. Hans debutalbum från 2009 nominerades till "Best World Album" på Danish World Music Awards, och tar upp politiska orättvisor, fattigdom och jämlikhet.

 

Hans musikvideos spelas över hela den afrikanska kontinenten, och i Europa har han vunnit "Best Upcoming Artist" på The African Achievement Awards genom röster från fans över hela världen.

 

Medlemmar i bandet: Rashid Shabani, Abdallah Membe, Samwel Mpangala, Mwasiti

 

Bandet har turnerat i Östafrika och Danmark, och i Tanzania har Mzungu Kichaa valts ut att vara en av tre domare i den tv-sända talangshowen Bongo Star Search.


Länkar:

www.reverbnation.com/MzunguKichaa

 

www.sonicbids.com/MzunguKichaa (includes 4 demos from forthcoming album)


www.youtube.com/NuttyWhite


www.facebook.com/MzunguKichaa


www.myspace.com/MzunguKichaa

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0